Fume Somon Sandvic

Merhaba arkadaslar,

Haftayi yariladik, zaman ne cabuk geciyor degilmi? Omurler geciyor, ama bir sorun bakalim nasil geciyor? Ogrendimki, zamanin kiymetini bilmek gerekiyor. Cunku bir de bakmissinki hersey bitmis. Geri donusu olmayan bir yola girmisiz. Sevdiklerimizin kiymetini bilelim, ozellikle bizleri sevenlerin.

Bugunki tarifime gecmek istiyorum. Daha once bahsetmistim size galiba, fume somona bayilirim. Sevmedigim balik yoktur diyebilirim. Soylemeden gecemiyecegim, iki tarif pes pese balikli olmasi tamamen tesaduf :) Bu tarifi tuz-biber etkinligine gonderiyorum (biliyorsunuz bu ay ki konu "Baliklar")!



Malzeme:

- Bir parca fransiz ekmegi (herhangi cesit olabilir fazla onemli degil)
- Ince dilimlenmis fume somon
- Krem peynir (miktar arzuya bagli)
- Kapari (miktar arzuya bagli)
- Limon suyu (miktar arzuya bagli)
- Kara biber (miktar arzuya bagli)

Hazirlanisini anlatmama gerek yok sanirim, fotografi incelemeniz yeterli.


Yagmurlu Hollanda'dan hepinize sevgilerimi gonderiyorum.

Yorumlar

  1. Canım haklıısn hayat bir şekilde geçip gidiyor ama ne şekilde herkes için çok farklı....
    Ellerine sağlık fotona bayıldım aynen canım balığın her türünü bayıla bayıla yerim:D

    YanıtlaSil
  2. Canım haklıısn hayat bir şekilde geçip gidiyor ama ne şekilde herkes için çok farklı....
    Ellerine sağlık fotona bayıldım aynen canım balığın her türünü bayıla bayıla yerim:D

    YanıtlaSil
  3. Balık benim için de vazgeçilmez. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. :)
    KAHVE DÜNYASINDA ÖĞLEN MOLALARDA YEDİĞİM TEK LEZZET..
    ELİNE SAĞLIK CANIM.

    YanıtlaSil
  5. bayılırım bende yaaa ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. bayılırım bende yaaa ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. ÇOK LEZZETLİ VE ŞIK GÖRÜNÜYOR CANIM,ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK ..SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  8. Bende çok severim balık keyfini ama iki üç çeşitten fazla da tüketmiyorum sanırım :)nefis bir görüntü ,ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. çok severim eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  10. iyi geceler canım ziyaretiniz ve izlemeye aldığınız için teşekkürler anlamında yarısı portekizce

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Swiss Buttercream

Çörekotlu Peynirli Bazlama - Turkish Flatbread with Cheese and Nigella Seed

Balli Hardalli Patates Salatasi