Zeytinyağlı Portakallı kereviz - Celleriac with Orange Juice



FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Sanırım 25 yaşımdan sonra kerevizle tanıştım. İlk yediğim günü çok iyi hatırlıyorum. İstanbuldaydım, önüme bir tabak zeytinyağlı kereviz geldi. Kokusu inanilmaz güzeldi, görünüş olarak ta enfes görünüyordu. Tek kelimeyle ba-yıl-dım! O gün limonlusunu yedim. Ama portakallı kereviz benim için bir adım önde. Bu yemeği bir çok kişiye sevdirdiğmde doğrudur. Herkes tadmalı bu güzel yemeğin.

Bu güzel ve faydalı yemeğin yapılışını adım adım videoda izleyebilirsiniz.

Malzeme
Yarım kereviz
1 havuç
4 küçük patates
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı tuz
2 küp şeker
350ml portakal suyu
350ml su
zeytinyağ

Destek olmak ve yeni videolardan haberdar olmak için YouTube kanalıma abone olursanız sevinirim.






ENGLISH

I think I ate my first celeriac dish when I was 25. I remember that day very well. I was in Istanbul, and I got a plate of celeriac cooked with lemon and olive oil in front of me. The smell was unbelievably nice and it looked delicious. I fell in love! That day I ate the lemon version. But celeriac with orange is one step ahead for me. By the way, It's true I made a lot of people love this dish. Everyone should try this one.

Ingredients
Half celeriac
1 carrot
4 small potatoes
1 medium onion
1 teaspoon salt
2 cubes of sugar
350ml orange juice
350ml water
Olive oil

I'd appreciate it if you'd subscribe to my YouTube channel to support and be informed of new videos.



Classic Turkish Food - Turkish Cuisine - Foodblog - Foodchannel - Recipes - Home Made - Türk Mutfağı - Yemek - Tarif








 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Swiss Buttercream

Çörekotlu Peynirli Bazlama - Turkish Flatbread with Cheese and Nigella Seed

Balli Hardalli Patates Salatasi