Pamuk Poğaça Hamur Tarifi - Sadece Hamur Tarifi - Turkish Classic Bread Rolls

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Bu kısa videoda pamuk poğaça hamur tarifi paylaşacağım. İstediğiniz şekli verebilirsiniz.

Malzeme listesi (250ml su bardağı kullandım):
-2 su bardağı ılık süt
-3/4 su bardağı sıvı yağ
-2 yemek kasığı toz şeker
-1 paket kuru maya
-2 yumurta beyazı (sarilari ustune)
-1 yemek kasığı tuz
- yaklaşık bir kilo un (900gr koyup diger kalanı gerekirse ekleyin hamur ele yapışan yumuşak hamur olmalı)

190C önceden ısıtılmış fırında poğaçalarınızı pişirebilirsiniz.







ENGLISH

In this short video, I will share a dough recipe to make Turkish Pogaca. Pogaca are these classic Turkish little bread rolls filled with feta cheese and parsley. You can give it any shape you want.

Ingredients:
-2 cups of lukewarm milk
-3/4 cups of oil
-2 tablespoons of granulated sugar
-1 sachet of dry yeast
-2 egg whites (the yolk use as egg wash)
1 tablespoon salt
- approximately one kilogram of all purpose flour (add 900gr and add the rest if necessary, the dough must be soft dough sticking to the hand)

You can bake your bread rolls in a preheated 190C oven.




 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Swiss Buttercream

Çörekotlu Peynirli Bazlama - Turkish Flatbread with Cheese and Nigella Seed

Balli Hardalli Patates Salatasi