Butik Kurabiye Tarifi

Bugun sizlerle butik kurabiye nasil yapilir paylasacagim. Bu videoda puf noktalarina kadar herseyi anlattim. Detayli video cekip hic bir adim atlamadan paylastim. Bu tarifle kurabiyeniz asla sekil degistirmez, kuculme olmaz yada herhangi bir fark olmaz. Kullandiginiz kalibin buyuklugunde kalir ve sorunsuz bir sekilde seker hamuru ile kaplarsiniz. Tadi inanilmaz guzel ve kapali hava almayan bir kutuda gunlerce saklayabilirsiniz. Butik kurabiyelerinizi o yuzden gunler oncesinden hazirlayip saklayabilirsiniz. Bu videodaki tarif temel tariftir. Dilerseniz icin toz zencefil yada tarcinda eklebilirsiniz. Kakaolu tarif icin ise 450 gram un yerine 400gram un/50gram kakao kullanmalisiniz. Videoda butun gereken malzemeleri bulabilirsiniz. Yapilisini dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim, boylelikle puf noktalarini kacirmamis olursunuz. Gerekirse iki kere izlemenizi tavsiye ederim.
Herhangi bir sorunuz olursa yorum olarak videonun altinda birakabilirsiniz.
Yeni videolarimdan haberdar olmak icin YouTube kanalima abone olabilirsiniz. Destekleriniz icin tesekkur ederim. Yapacak olanlara da kolay gelsin diyorum!




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Swiss Buttercream

Çörekotlu Peynirli Bazlama - Turkish Flatbread with Cheese and Nigella Seed

Balli Hardalli Patates Salatasi