Kabak kizartmasi

Cocukken kabak kizartmasinin tadi bana cok degisik gelirdi. Severdim ama yinede sevmezdim:)
Simdi cok seviyorum. Insanin yasi ilerledikce damak tadi da degisiyor nedense....

Kabak kizartmasi

Malzeme:
-1 orta boy kabak
-2 dis sarimsak
-1 kase yogurt
-tuz
-kirmizi pul biber



Kabaklari soyup halka halka dogruyoruz (1cm kalinliginda). Tavada yagda kizarttiktan sonra derin bir tabaga koyalim. Dogulmus sarimsagi, tuz ve yogurdu karistirip kabaklarin ustune dokelim. Sus olarak biraz zeytinyag gezdirelim ustune ve pul biberle tamamlayalim.

Yorumlar

  1. mmmm asla hayır dememmm.eline sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. Uzun bir süredirde yapmamışım.Görünce hatırladım.eline sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Swiss Buttercream

Çörekotlu Peynirli Bazlama - Turkish Flatbread with Cheese and Nigella Seed

Balli Hardalli Patates Salatasi